Jeroen Oskam

Jeroen Oskam


Zijn eerste jaren in de advocatuur heeft hij zich in uiteenlopende rechtsgebieden verdiept; van personen- en familierecht tot strafrecht. Met deze brede juridische en praktische kennis en ervaring doet hij zijn voordeel. In de loop der jaren heeft hij ontdekt bij welke rechtsgebieden en bij welk type praktijk zijn hart ligt. Jeroen heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en de civiele procespraktijk.

Jeroen heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Universitat Autònoma de Barcelona. Sinds 2004 is hij werkzaam als advocaat. Hij rondde met succes de PALA-specialisatieopleiding Arbeidsrecht af aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Hij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA).

In zijn praktijk streeft Jeroen naar een duurzame vertrouwensrelatie met zijn cliënten. Hij wil zijn cliënt of het bedrijf goed leren kennen. Hierdoor kan hij de juiste inschattingen maken en gericht en op maat adviseren. Door laagdrempelig en regelmatig contact worden problemen voorkomen of tijdig aangepakt.

Zijn gedegen juridische kennis vormt de basis, een snelle en praktische oplossing is het doel. Heldere adviezen en betrokkenheid zijn kenmerkend voor de wijze waarop Jeroen zijn beroep uitoefent.

Helaas leent niet ieder probleem zich voor een elegante oplossing. Strijden en procederen behoren eveneens tot de mogelijkheden. Hierbij is Jeroen in staat om daadkrachtig op te treden en de noodzakelijke maatregelen te treffen om het onderste uit de kan te halen.